Buna ziua
Asi dorii o lamurire in privinta unor amenzi de rovinieta
din anul 2011. Am circulat timp de 6 luni (iulie - decembrie ) fara rovinieta, din ianuarie am inceput sa primesc amenzi tot timp de 6 luni ,. primele 6 amenzi le- am platit iar la 9 am facut contestatie . In urma contestatiilor celor 9 amenzi 3 dintre ele ne-au fost acceptate sa nu le platim .In urmatoarea perioada am achitat toata suma celor 6 amenzi ramase . Problema este urmatoarea:la toate cele 12 procese verbale de amenzi noi am achitat doar amenda in sine nu si cei 28 de euro care reprezinta contravaloarea tarifului de despagubire pentru fiecare amenda in parte.
Acum am primit dupa 3 ani somatie prin care ni se cere ca in termen de 1 zii de la instiintare sa achitam suma aceea de 28 euro pentru un singur proces verbal si suma de 221.85 plus 53.24 lei tva reprezentind onorariul executor judecatoresc si cheltuieli de judecata. Suntem amenintati cu executaea silita daca nu achitam aceste sume. Intrebarea este :aceste cheltuieli de judecata si onorariile le voi plati la fiecare in parte sau este pentru toate? am vreun drept sa nu mai platesc acesti 28 de euro pentru toate cele 15 amenzi din 2011?
iar daca refuz sa le platesc ce se intimpla? Va multumesc si daca se poate asi dorii u numar de telefon pentru a discuta mai in detaliu si pentru a cere si alte sfaturi.