avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Restaurant cu afis de interzicere vizitare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Restaurant cu afis de interzicere vizitare

Este legal ca un restaurant (conform DEX: local de alimentaţie publică) să pună la intrare un afiş mare pe care scrie:

NU SE VIZITEAZĂ
NO VISIT
NEM LATOGATASA

Nu intru în detalii despre cum poate cineva să stabileasca dacă eu vreau să intru acolo pentru a vizita sau pentru a consuma, dar şi asta este important.
Multumesc.

PS. Am şi fotografii. Cum pot fi postate?
Ultima modificare: Vineri, 25 Noiembrie 2016
mircea2103, utilizator

Alte discuții în legătură

Folosirea toaletelor din bar/restaurant Rtincu Rtincu Multe baruri/restaurante condiționează accesul la toalete de calitatea de client. Este legal? Ca și membru al publicului, legea îmi ofera dreptul de a ... (vezi toată discuția)
Postare fotografii in spatiu virtual fara acordul celui fotografiat copilarosul copilarosul buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie. fiul meu a fost in vizita la o institutie publica impreuna cu colegii de clasa si insotiti de catre 4 ... (vezi toată discuția)
Persoana trecuta in plus la intretinere annemaria annemaria Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine sa clarific o problema pe care o am cu asociatia de proprietari de la blocul unde locuiesc. Am avut supriza ... (vezi toată discuția)