avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită dare in plata cheltuieli executare
Discuție deschisă în Executare silită

dare in plata cheltuieli executare

Am finalizat procedura de dare in plata insa a trebuit sa platesc iar cheltuieli de executare de 7330 ron dupa ce executorul a poprit peste 132000 ron din conturi. Cum ii pot actiona in instanta?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: m1ha2 , utilizator 16:41, 19 Decembrie 2016
Buna seara,
cam greu intrucat prin darea in plata ati scapat de banca dar executorul este o alta intreprindere.
Sanse .... 0.
Sumele poprite nu au fost virate catre creditor. Prin urmare au ramas la executor nu? 13000 ron. De ce m-au pus sa achit inca 7330 ron daca total cheltuieli de executare erau 8500. Nu s-au platit din popriri?
Chiar nimeni nu ma poate ajuta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, sume poprite nevirate creditorului de catre executor LUCAT LUCAT Buna ziua. Am si eu urmatoarea problema.Am un credit neplatit la timp. Banca creditoare a introdus actiune la instanta, s-a emis hotarare definitiva de ... (vezi toată discuția)
Poprire salariala arabolu arabolu Buna ziua. M-a fost adus la cunostinta ca in urma cererii unui creditor, un executor judecatoresc a pus poprire pe salariu,situatie pe care o accept ca fiind ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu nevirata de angajator in contul bej mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel Pe data de 05,01,2016 mi s-a infiintat o poprire pe o treime din salariu pe suma de 4697,43 RON . pe data de 04.02.2016 mi s-a infiintat o alta poprire de 1536 ... (vezi toată discuția)