avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cumparare proprietate in Romania de catre cetatean ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cumparare proprietate in Romania de catre cetatean moldovean

un cetatean moldovean poate cumpara un mic teren intravilan cu o casuta + un teren agricol extravilan, in Romania?
nu stiu daca are importanta; are dubla cetatenie (moldoveneasca si romana) dar inca nu are acte romanesti (certificat nastere transcris si carte identitate)
Ultima modificare: Vineri, 25 Noiembrie 2016
cuziamusia, utilizator

Alte discuții în legătură

Deplasare cetatean moldovean pe teritoriul romaniei cuziamusia cuziamusia un cetatean moldovean care a dobandit cetatenia romana (a depus juramantul si a primit certificatul de cetatean roman, dar inca nu detine actele romanesti - ... (vezi toată discuția)
Cetatean modovean in romania, drept de circulatie cu masina inmatriculata in ue cuziamusia cuziamusia cetatean moldovean cu cetatenia romana (a depus juramantul si a primit certificatul de cetatean roman, dar inca nu detine actele romanesti - cod numeric, ... (vezi toată discuția)
Buletin de identitate - domiciliul cetateanului moldovean eugenyus86 eugenyus86 am redobandit cetatenia romana anul acesta,,,sunt din rep.Moldova si am domiciliul acolo,,am venit la Bucuresti sami fac Buletin de identitate,,si ca sal pot ... (vezi toată discuția)