avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proces de partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proces de partaj

buna ziua !! bunicul meu a avut o casa si un mic teren ......si 5 copii ...dupa moartea bunicului s-a dezbatut succesiunea intre copii avind fiecare cate 1/5 parti .......acum au murit si parintii nistrii si noi nepotii ne-am dezbatut succesiunile si vrem sa cedam catre o verisoara partile noastre din teren si casa....... am fost la un notar si ne-a spus ca trebuie fa facem " proces de partaj" si ne-a intrebat " nervoasa daca ne-am inregistrat in cartea funciara ........." si am plecat " ....va rog mult sa-mi explicati care sant pasii care trebuie facuti .....de ce sa ne inscriem toti in cartea funciara cand vrem sa cedam tot catre o singura verisoara ?????? va rog mult sa-mi dati un raspuns ........ multumesc mult !!!!!! vrem sa rezolvam situatia deoarece verisoara noastra si-a pierdut apartamentul si sta acolo cu familia ( la tara ") de ani buni ..... multumesc mult !!!!!!!!!

Alte discuții în legătură

Mostenire laura_copaci laura_copaci Am si eu o problema in legatura cu mostenirea mai exact bunicul meu a murit in 1983 ,dupa moartea lui averea sa impartit intre bunica mea ,tatal meu si fratele ... (vezi toată discuția)
Pasi necesari pentru drept de proprietate GabrielaGal GabrielaGal Buna seara, Mi-as dori sa ma ajutati intr-o problema “complicata” daca puteti. Situatia este urmatoarea : 1. Exista un teren concesionat pe ... (vezi toată discuția)
Succesiune încurcată. cum sa procedez? giv giv Buna seara. Sunt in următoarea situație: Mama mea trăiește, are 70 de ani. Ea a avut 4 frați. 2 au murit de mici in anii 40 si 50. Unul a murit in ... (vezi toată discuția)