avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

Suntem 5 frati si am depus cerere pentru emiterea titlului de proprietate pe toti 5 fratii,fara sa fiu anuntat s-a emis titlu de proprietate pe ceilalti patru frafi in anul 2006 ,eu am alat abea de doua sptamani .Ce pot face pentru anularea titlului .Mentionez ca nu a fost facuta succesiunea dupa parinti.
Cel mai recent răspuns: rusflorica , utilizator 17:07, 26 Noiembrie 2016
Trebuie sa solicitati emitentului sa emita alt titlu de proprietate si pe numele dvs.daca nu va intelegeti amiabil actiune in instanta.
Daca titlul a intrat in circuitul civil, nu se poate decat prin instanta.
avvalentina a scris:

Daca titlul a intrat in circuitul civil, nu se poate decat prin instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire rusflorica rusflorica Suntem 5 frati titlul de proprietate sa emis pentru 4 frati cu toate ca cerera de punere in posesie a fost pe toti 5 fratii daca se face succesiune dupa ... (vezi toată discuția)
Circuitul civil AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, cand intra un titlu de proprietate in circuitul civil....dupa dezbaterea succesiunii, dupa iesirea din indiviziune? Sau se ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune ammazon ammazon Bună ziua, Vreau să dezbat o succesiune după bunici și întâmpin următoarea situație: În anul 1982 s-a făcut succesiunea după aceștia, iar dintre ... (vezi toată discuția)