avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Circuitul civil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Circuitul civil

Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, cand intra un titlu de proprietate in circuitul civil....dupa dezbaterea succesiunii, dupa iesirea din indiviziune? Sau se considera intrat in circuitul civil prin simpla lui emitere de organul emitent?
Cel mai recent răspuns: AlbertCaf , utilizator 14:29, 11 Iunie 2020
Buna ziua,

Titlul de proprietate produce efecte juridice, cata vreme a fost emis, acesta este in circuitul civil.

Certificatul de mostenitor face dovada dreptului de proprietate.

Si daca mostenirea nu este inca dezbatuta, titlul mai este considerat intrat in circuitul civil?
Ultima modificare: Joi, 11 Iunie 2020
AlbertCaf, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! In cazul in care exista un proces inceput pt dezbaterea unei succesiuni, iar acest proces este suspendat pana se rectifica titlul de proprietate in ... (vezi toată discuția)
Titlu proprietate bella_y bella_y Buna ziua! Va scriu si eu cu o problema.Mama mea este mostenitoarea unui teren impreuna cu un nepot pe un titlu de proprietate lasat de bunica mea adica mama ... (vezi toată discuția)
Tranzactie facuta dupa un titlu de proprietate gresit PODO PODO Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Acum 4 ani am facut cu fratii mei prin instanta o iesire din indiviziune conform unui titlu de proprietate , ... (vezi toată discuția)