avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tranzactie facuta dupa un titlu de proprietate gresit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tranzactie facuta dupa un titlu de proprietate gresit

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Acum 4 ani am facut cu fratii mei prin instanta o iesire din indiviziune conform unui titlu de proprietate , atunci am incheiat o tranzactie in fata instantei. Acum am vrut sa intabulez respectivul teren ce imi revenea si am aflat ca numarul de parcela este trecut gresit in titlu respectiv in tranzactie . Ce pasi trebuie sa fac pentru a remedia situatia aparuta.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 08:13, 8 Octombrie 2013
Daca titlul de proprietate nu este intrat in circuitul civil se face modificare de titlu. Daca este intrat in circuitul civil situatia se rezolva in instanta prin indreptare eroare materiala.

TP-ul intra in circuitul civil in momentul in care o suprafata de teren inscrisa in acesta este instrainata, cand decedeaza titularul si se dezbate succesiunea, etc.

In cazul dvs , problema se rezolva in instanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu proprietate intrat in circuitul civil taspe27 taspe27 buna seara .Pentru a putea cere revocarea unui titlu de proprietate care este in neconcordanta cu adeverinta de proprietate emisa de comisia locala prin ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate gigelas gigelas Buna ziua, Pe un titlul de Proprietate,emis in baza legii 18/91,figureaza tatal si cei trei copii ai sai (2 frati si o sora). Insa,tatal,era decedat din ... (vezi toată discuția)
Eroare in titlul de proprietate Crinel Crinel Facand demersurile pentru intabularea dreptului de proprietate asupra unui teren dobandit prin restabilirea dreptului de proprietate s-a descoperit faptul ca ... (vezi toată discuția)