avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca in strainatate

Buna. Vreau sa plec la munca in Anglia. Am gasit o firma pe net care are sediul acolo si recruteaza romani. Cum pot eu sa verific daca firma si postul pt care o sa merg chiar exista? O sa primesc cat de curand si un contract de munca de la ei si nu stiu cui sa ma adresez sa fiu sigura ca nu iau teapa. Firma nu cere comision pt ca nu este agentie de plasare ci este direct angajatorul. Am vorbit prima data cu o doamna romanca la primul interviu online insa fara webcam si apoi am fost sunata de un domn (reprezentant al companiei). Va multumesc si sper sa ma puteti ajuta!
Cel mai recent răspuns: Tevo , utilizator 22:35, 2 Septembrie 2009
cautati tot pe net ceva informarii despre aceasta firma. Daca intr-adevar ea exista, ar fi i mposibil sa nu se mentioneze nimic despre ea, cat de putin. Stiti ca multe persoane au luat tepe , increzandu-se in asa zisi angajatori straini.Succes.
Pe net am gasit informatii despre firma inclusiv nr de tel si adresa. Am sunat si intradevar mi`a raspuns cineva de la firma cutare. Insa e suficient atat sa fiu sigura ca nu e teapa?
Ultima modificare: Marți, 1 Septembrie 2009
Tevo, utilizator
Putetti solicita date si prin ONRC, fireste numai contra cost.
Nu are cum sa obtina data de la ONRC despre firme cu sediul social in Marea Britanie , poate la Ambasada Marii Britanii - Sectia comerciala.
Ar trebui sa solicitati un precontract sau sa puneti problema asa, sa vedeti ce spun.

Alte discuții în legătură

...siguranta unui loc de munca inafara!?... mexic85 mexic85 o persoana juridica, inregistrata in romania, ofera un loc de munca inafara: in uk: muncitor la banda: la etichetat si la ambalat cascaval ( intr-o fabrica de ... (vezi toată discuția)
Companii din eu in romania indru indru Buna seara , momentan sunt administratorul unei companii din Marea Britanie , un Ltd mai exact.As vrea sa stiu daca firma imi va fi recunoscuta in Romania? In ... (vezi toată discuția)
Înșelătorie cu un produs vândut pe internet cuiva din anglia: clientul a primit pachetul, nu l-a plătit și a mai cerut și 2.000 de lei în plus. unde se poate reclama fapta? valy_gaby94 valy_gaby94 Buna seara. O adolescenta a scos la vanzare un aparat foto+ obiective, triped etc, la suma de 5000 lei. (Cam atat face) . Un eventual client i a cerut spre ... (vezi toată discuția)