Buna. Vreau sa plec la munca in Anglia. Am gasit o firma pe net care are sediul acolo si recruteaza romani. Cum pot eu sa verific daca firma si postul pt care o sa merg chiar exista? O sa primesc cat de curand si un contract de munca de la ei si nu stiu cui sa ma adresez sa fiu sigura ca nu iau teapa. Firma nu cere comision pt ca nu este agentie de plasare ci este direct angajatorul. Am vorbit prima data cu o doamna romanca la primul interviu online insa fara webcam si apoi am fost sunata de un domn (reprezentant al companiei). Va multumesc si sper sa ma puteti ajuta!
cautati tot pe net ceva informarii despre aceasta firma. Daca intr-adevar ea exista, ar fi i mposibil sa nu se mentioneze nimic despre ea, cat de putin. Stiti ca multe persoane au luat tepe , increzandu-se in asa zisi angajatori straini.Succes.
Pe net am gasit informatii despre firma inclusiv nr de tel si adresa. Am sunat si intradevar mi`a raspuns cineva de la firma cutare. Insa e suficient atat sa fiu sigura ca nu e teapa?