avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... primar interimar consilier local
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

primar interimar consilier local

Intr-o comuna, un primar a fost condamnat definitiv cu executare si demis prin ordinul prefectului. Prefectul il desemneaza interimar pe postul de primar pe fostul vice-primar. Consiliul local desemneaza sa ocupe pozitia vacanta de vice-primar pe unul dintre consilierii locali. Raportul in consiliul local este de 7/6. Atat primarul interimar, fost vice-primar cat si noul vice-primar sunt consilieri locali, din cei 7. Cum se poate vota pentru aducerea supleantilor in consiliul local?

Alte discuții în legătură

Alegere viceprimar bil63 bil63 Buna dimineata la toata lumea. Doresc si eu o informatie: in alegerile locale din localitatea mea a iesit un primar dintr-un anume partid. La consilieri acest ... (vezi toată discuția)
inlocuire consilier local demisionar Mircea Cristian Mircea Cristian Buna ziua! Care este Legea care reglementeaza inlocuirea unui consilier local care a demisionat din formatiunea politica pe care a reprezentat-o si ce ... (vezi toată discuția)
Organigrama si statul de functii - administratie publica mihaita10 mihaita10 Buna ziua, 1) Am fost functionar public, incadrat inspector la biroul resurse umane, mi- am dat demisia din functionar public, am dat concurs pe un post ... (vezi toată discuția)