avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Masina de 6 luni in service
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Masina de 6 luni in service

Am masina de 6 luni intr-un service, la inceput pentru scurgeri de ulei, intre timp, mai multe piese s-au defectat de-a lungul sederii masinii in service, asigurarea expira, am achitat pana acum in jur de 3-4000 lei, o singura factura de 300 de lei mi-a fost inmanata, ce pot face, seful service-ului vine tot timpul cu scuze penibile, referitoare la piese, angajati in concediu, orarul service-ului, etc...
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 11:39, 28 Noiembrie 2016
Poate o sesizare către OPC nu le-ar strica. Dacă nu obțineți rezultate, și nici în mod direct nu reușiți să vă negociați interesele, poate îi chemați la o mediere să puneți la punt lucrurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caseta de directie stricata de service BogdanAntonAlexandru BogdanAntonAlexandru Buna ziua, Acum in jur de 6 luni am fost sa schimb niste capete de bara la un service autorizat, dar mi-am procurat singur piesele (piese noi, detin ... (vezi toată discuția)
Service auto autorizat rar refuza sa verifice/repare pe garantie Catalin_George Catalin_George In data de 15 iulie 2020 am schimbat kit ambreiaj + volanta la un service auto autorizat RAR din Bucuresti, cost aprox. 5000 lei. Imediat dupa preluarea ... (vezi toată discuția)
Masina stricata de cei de la service AlinaRawstern AlinaRawstern Buna ziua , in DATa de 7.10.2019 am prezentat masina de la firma în service deoarece nu mai tragea si nu ma mai lasa sa accelerez , dupa ce au fost facute ... (vezi toată discuția)