avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal 6.0.6 - ultima versiune a registrului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal 6.0.6 - ultima versiune a registrului

Începând cu data de 25 noiembrie 2016, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea registrului de evidenţă a salariaţilor în format electronic conform prevederilor HG nr. 500/2011 cu modificările şi completările ulterioare

Important! Versiunea 6.0.6 a aplicației Revisal poate fi instalată numai dacă există deja pe stația de lucru versiunea 6.0.4 sau 6.0.5 sau nu există nicio altă versiune de Revisal instalată anterior. Utilizatorii care au instalată versiunea 5.0.8 a aplicației, în mod obligatoriu, îşi vor instala mai întâi versiunea 6.0.5, după care vor putea instala versiunea 6.0.6.

Versiunea aplicației Revisal 6.0.6 cuprinde o serie de elemente noi, după cum urmează: completarea nomenclatorului temeiului de suspendare, actualizarea informațiilor disponibile în manualul de utilizare și adăugarea unor validări noi pentru zonele de salariați, mutare contracte, suspendare contracte și detașare contracte.

[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:05, 1 Iunie 2019
VersiuneA se adresează în. Mod deosebit tot personalului contractual. Cat despre procedura de transmitere despre care se face vb în hg 877 nici vorba. Sa nu mai vb de faptul ca au dat un ordin care privește o declarație m500 și nu o procedura.
Functionari publici au regim aparte.... HG nr. 432/2004 privind dosarul profesional al funcţionarilor publici.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
la multi ani!
Imi puteti spune unde exact se inregistreaza in Revisal actele de studii ale viitorilor angajati?
multumesc!
Ultima modificare: Marți, 3 Ianuarie 2017
LorenaS, utilizator
Versiunea actuala a REVISAL-ului inca nu are introdusa si optiunea respectiva.
Buna ziua,
Domnule Cornel, in Revisal intru la Contracte..si dau Incetare contract, pentru salariatul Popescu. Apare Incetat. Unitatea vrea sa il angajeze din nou.., El fiind in baza de date si pentru a nu da Inregistrare salariat...merg la Inregistrare contracte......la Popescu...care apare Incetat. Introduc datele...dar imi spune ca un salariat nu poate avea doua sau mai multe contracte cu perioada nedeterminata. Cu toate ca el apare ca incetat...Va multumesc de raspuns..O zi buna !

Alte discuții în legătură

Revisal - varianta 6.0.7 buna ziua, in ce conditii este obligatoriu ... virginia.sasaran virginia.sasaran Revisal - varianta 6.0.7 Buna ziua, In ce conditii este obligatoriu ca angajatorul sa aiba instalata ultima versiune a Revisalului? M-ar ajuta daca ati face ... (vezi toată discuția)
Versiunea cor 6 nu poate fi importata teodor15 teodor15 Buna ziua. Incerc sa fac import la o baza de date/angajator in urma schimbarii PCului si sunt intampinat de eroarea: \"Versiunea COR 6 nu poate fi importata. ... (vezi toată discuția)
Versiunea revisal 6.0.9 Cornel  Vasile Cornel Vasile Important! Ca urmare a efectuării unor lucrări de mentenanță programate, [b]în perioada 07.04.2023 ora 14:00 - 08.04.2023 ora 14:00, portalul REGES ... (vezi toată discuția)