avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal - varianta 6.0.7 Buna ziua, In ce conditii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal - varianta 6.0.7 Buna ziua, In ce conditii este obligatoriu ...

Revisal - varianta 6.0.7
Buna ziua,
In ce conditii este obligatoriu ca angajatorul sa aiba instalata ultima versiune a Revisalului? M-ar ajuta daca ati face referire la legea/actul ce reglementeaza acest lucru. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:45, 17 August 2020
HG 905/2017
art.10 Sistemul informatic care face obiectul solutiei tehnice pentru transmiterea datelor in registru de catre angajatori, astfel cum este reglementat de prezenta hotarare, se achizitioneaza de catre Inspectia Muncii, in conditiile legii, cu aprobarea ordonatorului principal de credite.

Ordin nr.1918/2011
13. Completarea registrului general de evidență a salariaților prin utilizarea aplicației puse la dispoziție de Inspecția Muncii se face în conformitate cu instrucțiunile de utilizare obținute de pe pagina de internet a Inspecției Muncii www.inspecțiamuncii.ro sau de la sediul inspectoratelor teritoriale de muncă.

14. În cazul în care, pentru înființarea și completarea registrului general de evidență a salariaților, angajatorii folosesc aplicații informatice proprii de gestiune a salariaților, aceste aplicații trebuie să cuprindă și să furnizeze elemente obligatorii, similar aplicației informatice puse la dispoziție de Inspecția Muncii.

Începând cu data de 01 iunie 2019, transmiterea registrului poate fi efectuată numai pentru fișiere de tip .rvs generate sau validate din versiunile 6.0.5/6.0.6/6.0.7 ale aplicației Revisal.
[ link extern ]
Multumesc. Conform celor de mai sus ar reiesi ca angajatorul nu are o obligatie expresa sa instaleze ultima versiune, ci poate sa utilizeze oricare din cele 3 variante (6.0.5/6.0.6/6.0.7). Este corect?
Potrivit postarii de la Inspectia Muncii , asa reiese.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 6.0.6 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 25 noiembrie 2016, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)
Versiunea cor 6 nu poate fi importata teodor15 teodor15 Buna ziua. Incerc sa fac import la o baza de date/angajator in urma schimbarii PCului si sunt intampinat de eroarea: \"Versiunea COR 6 nu poate fi importata. ... (vezi toată discuția)
Versiunea revisal 6.0.9 Cornel  Vasile Cornel Vasile Important! Ca urmare a efectuării unor lucrări de mentenanță programate, [b]în perioada 07.04.2023 ora 14:00 - 08.04.2023 ora 14:00, portalul REGES ... (vezi toată discuția)