avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Versiunea COR 6 nu poate fi importata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Versiunea COR 6 nu poate fi importata

Buna ziua. Incerc sa fac import la o baza de date/angajator in urma schimbarii PCului si sunt intampinat de eroarea: "Versiunea COR 6 nu poate fi importata. Se pot importa date doar din versiunea precedenta de Revisal." Daca se pot importa doar din versiuni precedente, cum ar trebui sa procedez sa pot importa din versiunea curenta (6.0.6)? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 23 Mai 2019
Buna ziua,
Si eu am aceasi problema, nu pot importa baza de date, pe un calculator nou. Pe cel vechi aveam tot 6.0.6
Stie cineva ce se poate face?
Va multumesc!
Eu nu aveam versiunea 6.0.6 pe cel vechi, aveam o versiune anterioara. Am facut update din program si dupa am refacut exportul (back-up). Mesajul erorii este aiurea, de fapt la mine am exportat de pe o varianta gen 5.x.x pe 6.0.6 si a trebuit sa fac update la 6.0.6 sa-l pot aduce pe 6.0.6

bendulum a scris:

Buna ziua,
Si eu am aceasi problema, nu pot importa baza de date, pe un calculator nou. Pe cel vechi aveam tot 6.0.6
Stie cineva ce se poate face?
Va multumesc!

Buna ziua!
Am avut aceeasi problema la restaurarea bazei de date dupa instalarea versiunii 6.0.6. Am incercat actualizare COR si nu a fost nici o rezolvare. Singura solutie a fost sa export fiecare angajator din versiunea 6.0.5 si sa il import pe calculatorul cu versiunea 6.0.6. Atunci nu a mai dat nici o eroare. Spor la treaba!
Important! Începând cu data de 20 mai 2019, transmiterea registrului de evidență a salariaților în format electronic va putea fi efectuată numai pentru fișiere de tip .rvs generate sau validate prin versiunea 6.0.6 a aplicației Revisal.
Angajatorii care în prezent utilizează versiunea 5.0.8 a aplicației, în mod obligatoriu, îşi vor instala mai întâi versiunea 6.0.5 după care vor putea instala versiunea 6.0.6.
Pentru actualizarea aplicației Revisal este recomandat să urmați instrucțiunile cuprinse în Ghidul de instalare şi utilizare a noii versiuni. Pentru securitatea datelor, este indicat ca înainte de orice operaţiune legată de instalarea unei noi versiuni a aplicaţiei Revisal, să efectuați o copie de siguranță a bazei de date, accesând butonul „Salvare baza de date” din meniul „Instrumente”.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 6.0.6 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 25 noiembrie 2016, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)
Instalarea versiunii 508 invictus_ln invictus_ln la instalarea versiunii 508, am urmat pasii indicati pentru dezinstalarea 506 dar nu am dat o salvare inainte. acup problema este ca nu mai regasesc daza de ... (vezi toată discuția)
Revisal versiunea noua 5.0.8 gina.lucia gina.lucia Noua versiune de REVISAL 5.0.8, daca nu exista modificari, se mai transmite pe portalul online? Multumesc. :-) (vezi toată discuția)