avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... infiintare soc. comerciala si obtinere permis de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

infiintare soc. comerciala si obtinere permis de munca

Buna ziua,
Obtinerea unui permis de munca pentru un cetatean turc este mai facila daca este asociat unic intr-o societate comerciala sau daca e administrator al societatii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:11, 28 Noiembrie 2016
Nu este mai facila o astfel de situatie.

Inspectoratul General pentru Imigrari solutioneaza cererea pentru eliberarea avizului de angajare in termen de 30 de zile de la data inregistrarii acesteia. In cazurile in care sunt necesare verificari suplimentare, termenul poate fi prelungit cu cel mult 15 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea permisului de munca in romania dumitrunicoleta dumitrunicoleta Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cat timp poate dura obtinerea unui permis de munca in Romania pentru un cetatean turc, licentiat. Incep sa cred ca esti mai ... (vezi toată discuția)
Angajare straini din bangladesh ASUL28 ASUL28 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema Din lipsa de personal pe santier avem posibilitatea sa aducem muncitori din Bangladesh printr-o agentie ... (vezi toată discuția)
Permis de munca in romania dumitrunicoleta dumitrunicoleta Buna ziua, Am inteles ca permisul de munca se elibereaza in 30 zile (lucratoare?) termenul se prelungeste cu 15 zile daca sunt necesare verificari ... (vezi toată discuția)