avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... permis de munca in romania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

permis de munca in romania

Buna ziua,
Am inteles ca permisul de munca se elibereaza in 30 zile (lucratoare?) termenul se prelungeste cu 15 zile daca sunt necesare verificari suplimentare. Cum aflam ca permisul a fost aprobat? Dam telefoane nesfarsite la imigrari, sau ne anunta ei? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:49, 2 Iulie 2015
1. Cererea pentru eliberarea autorizaţiei de muncă se soluţionează de către Oficiul Român pentru Imigrări, în termen de 30 de zile de la data înregistrării acesteia. În cazurile în care, pentru constatarea îndeplinirii condiţiilor de obţinere a autorizaţiei de muncă, sunt necesare verificări suplimentare, termenul de soluţionare a cererii poate fi prelungit cu cel mult 15 zile.

2. La expirarea termenului fie sunteti anuntati sa-l ridicati , fie va deplasati dvs sa-l ridicati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare soc. comerciala si obtinere permis de munca insistenta insistenta Buna ziua, Obtinerea unui permis de munca pentru un cetatean turc este mai facila daca este asociat unic intr-o societate comerciala sau daca e administrator ... (vezi toată discuția)
Obtinerea permisului de munca in romania dumitrunicoleta dumitrunicoleta Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cat timp poate dura obtinerea unui permis de munca in Romania pentru un cetatean turc, licentiat. Incep sa cred ca esti mai ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de munca claudia elena claudia elena Fiti draguti sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.Am o cunostiinta care este de cetatenie straina care ar dori sa obtina AUTORIZATIE DE MUNCA si dupa aceea ... (vezi toată discuția)