avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit sediu social firma
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit sediu social firma

Buna seara!
Sunt in curs de infintare al unui srl si la registru comertului mi sa spus ca este mai bine sa imi fac sediul social la domiciliu printr-un act de comodat.Intrebarea mea este proprietarul casei adica bunica mea va plati impozit mai mare decat plateste acum?Precizez ca activitatea firmei se va desfasura in alt spatiu care va fii inchiriat.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Matei CHIRILOV , Avocat 17:03, 29 Noiembrie 2016
daca nu desfasurati nicio activitate economica la sediu, si nici nu va deduceti cheltuielile (intretinere, lumina, etc) nu va plati bunica dumneavoastra mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma AnaMaria08M AnaMaria08M Buna ziua, Imi doresc sa-mi fac un magazin online. Pentru asta trebuie sa infiintez o firma, din cate am citit SRL-urile sunt cele mai intalnite. Sediul social ... (vezi toată discuția)
Sediu srl in cazul in care am sediul unui srl la domiciliu (cod ... Mz11 Mz11 SEDIU SRL In cazul in care am sediul unui SRL la domiciliu (cod caen 49...) cu activitate transport persoane (excursii, curse turistice internationale), ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu sediu social Conrad Conrad Buna ziua, As dori sa infiintez un srl insa am nevoie de un spatiu care sa fie sediu social . Acum vine intrebarea: Eu in momentul in care inchiriez spatiul ... (vezi toată discuția)