avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa impozit sediu social firma
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa impozit sediu social firma

Imi fac o firma si sediul social va fii la domiciliu iar activitatea economica la o adresa unde voi inchiria spatiul.proprietarul unde am sediul social va plati un impozit pe cladire
mai mare sau normal.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 16:15, 29 Noiembrie 2016
Va plati impozit normal numai daca cheltuielile cu utilitatile furnizate la adresa respectiva sunt inregistrate in sarcina proprietarului si nu a firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu srl in cazul in care am sediul unui srl la domiciliu (cod ... Mz11 Mz11 SEDIU SRL In cazul in care am sediul unui SRL la domiciliu (cod caen 49...) cu activitate transport persoane (excursii, curse turistice internationale), ... (vezi toată discuția)
Contractul de comodat pentru sediu social trebuie inregistrat la taxe si impozite locale? Mz11 Mz11 Contractul de comodat pentru un sediu social la domiciliul proprietarului trebuie inregistrat la taxe si impozite locale? In contract nu se specifica ... (vezi toată discuția)
Sediu social cu activitate Dyana75 Dyana75 Buna ziua, Pentru un magazin online, as dori sa stiu daca este obligatoriu sau recomandat sa declar sediu social cu activitate, date fiind ... (vezi toată discuția)