avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIA ALIMENTARA
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIA ALIMENTARA

Daca fostul sot nu mai plateste pensie cat s-a stabilit in instanta acum 6 luni,adica da mai putin ,ce pot eu sa fac?A m o hartie de la firma lui care arata ca nu i s-a modificat salariul.Cum pot sa fac ca angajatorul sa faca poprirea din salariu ,acesta refuza desi exista o infiintare de poprire trimisa de instanta?Plangerea penala rezolva ceva?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:37, 29 Noiembrie 2016
Urmati procedura validarii popririi.
Ce inseamna asta,mai exact?
ce presupune validarea popririi?Solutia plangerii penale catre societate si catre fostul sot rezolva problema?
De când a înființat instanta poprirea? Angajatorul nu i-a reținut niciodată sau cum?
Societataea nu i-a oprit niciodata.a trimis mereu el.Cu ocazia unei executari silite am aflat ca trimitea mai putin decat trebuia,acum 2 ani.Poprirea s-a infiintatacum 6 ani.Ultima hot .judecatoreaca e de circa 6 luni,iar de catevacut luni a scazut pensia cu aprox 200 lei.Am facut o adresa catre societatea unde lucreaza si mi s-a transmis ca salariu
salariul lui nu a scazut ,deci nu erau motive sa reduca pensia.cum il fac sa plateasca procentul stabilit?
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2016
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Poprire salar fostul sot pensie alimentara dana_1975 dana_1975 Se poate pune poprire pe salarul fostului sot ptc ca pensia alimentara sa intre direct in contul meu? Am luat legatura cu un executor judecatoresc si mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Fostul sot si-a schimbat locul de munca. i-a fost trimisa instiintarea ... dyzzyy dyzzyy Fostul sot si-a schimbat locul de munca. I-a fost trimisa instiintarea de catre executor, noului angajator, dar nu s-a finalizat in nici un fel, neprimindu-se ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare dupa actiunea de executare silita luminita_grigore luminita_grigore Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am divortat cu acordul partilor, in octombrie 2011, minorul mi-a fost incredintat mie spre crestere si ... (vezi toată discuția)