avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce forma juridica de funtionare sa aleg???
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce forma juridica de funtionare sa aleg???

Buna seara,

Sunt pe cale sa incep o activitate comerciala cu obiect de activitate- inchiriere obiecte de distractii pentru evenimente. Activitatea se adreseaza persoanelor care organizeaza un eveniment ( nunta, botez, etc). O sa inchiriez stalpisori, arcade, covorase, etc... O sa lucrez si cu persoane juridice, o sa am nevoie de cont bancar.
Ma puteti ajuta cu ce forma juridica sa incep? SRL,PFA,II,IF?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:52, 30 Noiembrie 2016
Un srl e cel mai convenabil acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce forma juridică potrivită ar fi srl sau pfa? MeDaRa MeDaRa Buna ziua, As dori sa ofer spre închiriere decorațiuni (panou, arcada, aranjamente florale) pentru evenimente (nunți, botezuri etc) - ma puteți sfătui ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa Katiusha Katiusha Stie cineva cum imi tin singura contabilitatea pentru un pfa? Mi-am deschis un pfa prin care realizez decorul pentu evenimente (nunta botez etc) Obiectele de ... (vezi toată discuția)
As dori sa înființez o firma (Întreprindere individuală) MeDaRa MeDaRa Buna ziua, As dori sa înființez o firma (Întreprindere Individuală) pentru a: -oferi spre închiriere aranjamente pentru nunta (ornamente florale, ... (vezi toată discuția)