Revin cu o intrebare care deja ma simt la os cu o neputinta, dar sa explic un pic povestea:
Familia generala:
Mama, Tata, Sora si Fratele (eu).
Parintii mei detin:
1 casa in zona rezidentiala - valaorea este in jur de 500-600 mii euro
1 casa - unde locuiesc eu + concubina mea alaturi de copilul nostru in valoare de 120 mii euro.
1 casa - unde locuiesc ei efectiv - 200 mii euro.
1 teren 3700 mp intr-o zona semi rezidentiala - valoare 50 - 80 mii euro.
1 teren 8800 mp langa casa mea - valaore 200 - 250 mii euro.
Tatal meu are probleme foarte grave cu alcoolul de 4 ani incoace - face orice ar putea sa cumpere alcool: amaneteaza aur, imprumuta bani..etc, a ajuns la un stadiu in care aproape toata comuna ramane uimita din ce om a fost si ce om a ajuns. Dar nu este violent numai ca minte si scoate numai baliverne pe gura. Sincer el nu mai este intreg la minte , dar cat de cat mai judeca un pic dar foarte putin.
Sora mea are un ,,jugau,, ( sa ii zicem asa), ea munceste in strainatate, iar in vara asta sa intors in Romania in vacanta , impreuna cu mama ( ea este capul rautatilor ) l-au luat pe tata cu masina impreuna si s-au dus in alt oras unde sta acest ,,jugau,, acolo , i-au dat sa bea timp de 2 -3 ore tatalui meu si iau facut toate poftele ( am impresia ca iau pus si ceva in bautura ) canu isi mai aduce aminte sigur ce sa intamplat, si l-au pus sa semneze la notar in acel oras niste hartii ( mai exact un contract)
Dupa 3-4 zile cand a avut un moment de luciditate acasa, tatal meu a pus mana si sa uitat ce a semnat, si la bufnit plansu ca de atunci a ramas fixat: ca ia furat avearea mama.
Sambata seara 26.11.2016 am fost la parintii mei , sa il ridic pe tata din noroi din curte ca din cauza alcoolului nu se mai ridica, si urla cat il tinea plamanii ca ia fost furata averea si ca vrea sa il omoare mama. Dupa care el atunci sa scapat printre picaturi ce isi mai aduce aminte, ce v-am povestit mai sus. Si eu am intrebat-o pe mama, ce acte sa semnat si-a mia raspuns:
Act de donatie ca ii dau casa lu sorata aia de 500-600 Euro , si am zis ca vreau sa vad si eu contractul, apoi im izice ca imediat apoi ca e la sora mea in straintate apoi ca nu vrea sa mil dea.
I-am zis ca il citesc in fata ei sa vad si eu ce este scris-stipulat, ca nu mi-l da.
Aici am dedus ca sunt mult mai multe trecute pe acel contract, si ca l-au imbatat sau si drogat sa semneze ca primarul. NU vrea sub nici o forma sa imi arate contractul.
Capul ,,combinatii,, este mama, sora mea si acel ,,jugau,, dar tocmai in in Bucuresti sau Ilfov nu mai erau notari ?
Pe numele meu nu este trecut absolut nimic, deci eu la peste 30 ani,urmeaza sa fac nunta, am copil,si nu am nimic, iar sora mea are bunuri de aproape 1 milion euro?
In mare cam astea sunt de pus pe tapet, mai sunt multe dar sunt intimitati care nu isi au rostul.
O sa fac plangere la Politie maine , iar restul ce pot face ?
Declaratie notariala
dana29
Buna ziua!As dori si eu sa ma lamuriti intr-o problema.Dupa decesul mamei am dezbatut succesiunea eu , sora mea si tatal.Tatal a cedat dreptul lui din partea ... (vezi toată discuția)