avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Infiintare porprire DITL
Discuție deschisă în Executare silită

Infiintare porprire DITL

Buna ziua,

Astazi am primit o adresa de infiintare a popririi de la un tert poprit (Banca), natura obligatiei fiind amenzi contraventionale.
In urma discutiei cu o doamna de la DITL mi s-a comunicat este vorba despre niste amenzi din 2012 pe cand aveam domiciliul in Iasi. (acum aflandu-ma in Bucuresti). Cu toate astea titlul executoriu este cu data de 19.08.2016.

Intrebarea mea este, titltul executoriu nu este defapt procesul verbal? In acest caz, este imposibil sa fie din agusut 2016.
Totodata mentionez ca nu am fost informat pe nici o calea asupra acestor lucruri.

Alte discuții în legătură

Poprire cont pentru amenzi 'neplatite' luc80 luc80 Salut, Am primit zilele trecute un email de la banca cum ca mi s-a pus poprire pe cont pentru niste amenzi de circulatie neplatie catre primaria Botosani. ... (vezi toată discuția)
Poprire salariat rrramor rrramor Buna ziua, Am primit o adresa de infiintare a popririi din partea Directiei de Impozite si Taxe pentru niste amenzi de circulatie neplatite ale unui salariat. ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu - amenda MARIKO9 MARIKO9 Primesc adrese de la Directia de taxe si impozite pentru infiintare de popriri in baza unui titlu executoriu intocmit de ei pentru amenzi. In aceste situatii ... (vezi toată discuția)