avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cumul de salariu cu pensie anticipata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cumul de salariu cu pensie anticipata

Am doua contracte de munca. Pot cere pensionarea anticipata renuntand la "locul de munca de baza" si sa raman in cumul la celalalt loc de munca? Mentionez ca am stagiul complet de cotizare, dar nu am inca varsta standard de pensionare (mai am trei ani)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:03, 29 Noiembrie 2016
"Beneficiarii unei pensii anticipate sau a unei pensii anticipate partiale nu se regasesc in categoria celor despre care se afirma expres ca pot cumula pensia cu salariul. "
Detalii : www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare pensionar pulag pulag Buna ziua O persoana pensionata inainte de varsta standar dar cu stagiul complet de angajare + cei 8 ani necesari pentru a nu fi penalizata se poate angaja cu ... (vezi toată discuția)
Dreptul la munca pensionat anticipat doru barbu doru barbu Un pensionat anticipat poate munci ca administrator la o asociatie de propretari ? (vezi toată discuția)
Pensia anticipata partial si pfa Stl2016 Stl2016 Este permis de lege sa fii pensionat anticipat partial (cu stagiu complet de cotizare de 35 ani) si sa fii PFA (administrator imobil) ,cu venit lunar sub 500 ... (vezi toată discuția)