avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Victima accident, consecinte neprezentare la citatia ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Victima accident, consecinte neprezentare la citatia Parchetului

Buna seara. Acum 3 saptamani am fost victima unui accident. Soferul era un prieten. M am lovit la cap si am fost la spital pentru ingrijiri medicale. In 2 zile mi am recenit si analizele au iesit bune. Nu am fost internata. Mentionez ca nu am purtat centura de siguranta. Azi am primit un telefon de la politie sa ma prezint sa dau declaratii. Politistul nu a putut sa mi spuna la telfon cate zile de ingrijiri medicale am primit. Mi a spus doar ca urmeaza sa primesc o citatie de la parchet. Sunt putin ingtijorata ca urmeaza sa plec din tara pt o perioada lunga si nu ma voi putea prezenta la parchet. Ce pot sa fac sa nu ma prezint? Ce riscuri sunt? Imi puteti explica de ce parchetul imi trimite o citatie? Va multumesc pentru raspunsuri.
Ati depus plangere penala?
Nu si nici nu am de gand..
Mergeti si declarati in acest sens, nu va stresati ca nu este cazul.
Nu va suparati, daca declar ca nu depun plangere penala voi mai primi citatie de la parchet? Multumesc
Incercati sa rezolvati sa fiti audiat pana plecati din tara.
In mod normal ar trebui sa se poata...

Alte discuții în legătură

Accident rutier, neprezentare la politie Maria Adi Maria Adi Buna ziua , persoana care ne a lovit intr un accident de circulatie cu víctime, nu vrea sa se prezinte la politie sa dea declaratie, sunt 50 de zile de la ... (vezi toată discuția)
Neprezentare la citatie Maria Adi Maria Adi Buna ziua , am si eu o intrebare , daca puteti sa mi raspunde ti, nu stiu cum sa procedez sau ce sa fac . In 16 .11.2016 eu si cu familia mea am fost ... (vezi toată discuția)
Am fost victima unei agresiuni fizice în urmă cu 6 luni, agresorul și-a recunoscut fapta dar cu toate acestea dosarul nu e finalizat. cât mai durează cercetarea penală? Ionut_lz Ionut_lz Salutare,in urma cu 6 luni am fost victima unei agresiuni,am obtinut certificat medico-legal(40-45 zile ingrijiri)agresorul si--a recunoscut fapta,plangerea a ... (vezi toată discuția)