avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 252 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Executare ANAF

Executarea silită mai poate fi atacată după cele 15 zile ? ( în condiția în care nu am depus contestație în această perioadă )
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Pînzaru , Avocat 18:56, 29 Noiembrie 2016
La cererea sa, pentru motive temeinic justificate privind imposibilitatea exercitarii contestatiei in termenul prevazut de lege, partea poate fi repusa in termen. In acest caz, insa, partea trebuie sa exercite contestatia in termen de cel mult 15 zile de la incetarea impiedicarii, in acelasi termen aceasta trebuind sa solicite si repunerea in termen si sa arate motivele impiedicarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit bancar dan_ionescu dan_ionescu Buna ziua, In 2004 s a contractat un credit de 12000000 ROL ,pe vremea aceea era inca moneda ROL.esalonat in rate pe durata a patru ani,respectiv pana in ... (vezi toată discuția)
Care este termenul de depunere a cererii de repunere în termenul de formulare a plângerii contravenţionale si de cand curge? ddianna ddianna Buna ziua, Care este termenul de depunere a cererii de repunere în termenul de formulare a plângerii contravenţionale si de cand curge? Este vorba de un ... (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara necontestata ContSters134265 ContSters134265 3 angajati au fost sanctionati disciplinar dupa 18 luni de la savarsirea abaterii. Acestia nu au contestat la tribunal, desi fapta nu putea fi aplicata, decat ... (vezi toată discuția)