avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tentativa de omor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tentativa de omor

Buna seara,o întrebare...tatăl meu este condamnat la 7ani și 8 luni pentru tentativa de omor,însă el a fost atacat de 2 băieți tineri,sa speriat și a băgat cuțitul in 1 din ei însă fără intenție,a scos o brișcă mică cu care la înțepat apoi pe al 2 le-a nu știe nici tata și nici cea dea doua persoana vătămată când la înțepat foarte puțin! ?"ce ma interesează,este dacă e posibil ca in apel sa se schimbe încadrarea țin sa precizez ca exista acte la dosar care justifica ca viața nu pe-a fost pusă in pericol și mărturii ale părților vătămate care declara ca ei au provocat altercația! Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 20:20, 29 Noiembrie 2016
Nu este obligatoriu ca viata sa fie pusa in pericol si nici nu este obligatoriu ca el sa fi provocat altercatia.
Ceea ce stabileste judecatorul, analizand toate probele din dosar, este daca faptuitorul a avut intentia sa ucida.
Orice este posibil in apel, dar sansele sunt mici sa se schimbe radical hatararea.
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2016
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare incadrare juridica sorana_g sorana_g buna ziua, ce pot sa invoc pentru respingerea cererii de schimbare a incadrarii jur. din vatamare corporala in tentativa de omor ( pe langa modul de savarsire ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor sau nu? sadkid sadkid Buna ziua , Rog sa ma ajutati cu un sfat... Am un prieten, care in urma cu 3 ani a fost agresat inpreuna cu alte persoane de un vecin un pic ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor calificat sau vatamare corporala gepisan gepisan In urma unei altercatii verbale care a degenerat intro bataie cu mai multi \" actori\"la care am participat fiind chemat de un prieten disperat de injuriile ... (vezi toată discuția)