avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere pentru al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere pentru al doilea copil

Concediul de crestere copil se incheie in decembrie cand implineste doi ani copilul, dar intre timp, in luna septembrie am nascut al doilea copil. Nu am depus inca dosarul pentru indemnizatie. Este tarziu daca il depun in luna decembrie?

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si indemnizatie de crestere a copilului catalinaelenavochita catalinaelenavochita buna seara, as dori daca se poate sa ma lamuriti in urmatoarea problema:.in data de 11 sept 2015( cu aproximatie) trebuie sa nasc.incepand din 01.08.2015 voi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie creștere copil. Vln. Mada Vln. Mada Buna ziua! Am nascut pe 14 august 2019. Pe 1 octombrie am depus dosarul pentru indemnizație creștere copil, urmează sa fie virata în dec / Ian după cum ... (vezi toată discuția)
Cuantumul si data primirii indemnizatiei pentru ccc carla02 carla02 Buna ziua.Sunt mama unui baietel nascut pe 2 mai 2011 si sunt foarte nelemurita in ceea ce priveste momentul din care mi s-a acordat indemnizatia de crestere a ... (vezi toată discuția)