avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu prenatal

Cat se acorda indemnizatia pt cresterea copilului 2 sau 3 ani ?
Daca aleg sa muncesc sa si primesc indemnizatia pt cresterea copilului in acelasi timp si dupa o perioada imi dau demisia mai peimesc indemnizatia pt cresterea copilului?
multumesc.

Alte discuții în legătură

Somaj dupa concediu crestere copil 2 ani dana-stefi dana-stefi Buna ziua,am o nelamurire si v-as ruga daca doriti sa mi-o deslusiti : ma aflu in concediu de crestere copil de 2 ani,copilul nascut la inceputul lunii iulie ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de concediu postnatal,daca nu am dreptul la indemnizatie? danvaljan danvaljan am fost anuntata de la locul de munca ca trebui sa-mi dau demisia sau imi vor desface contractul de munca,prin neprezentarea la munca,dupa ce in urma cu trei ... (vezi toată discuția)
Alocatie bebe in concediu ccc adela05 adela05 Ce valoare are alocatia pe care o primesti lunar in perioada concediului de maternitate si al celor 1 sau 2 ani (depinde de alegerea fiecaruia) de concediu de ... (vezi toată discuția)