avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare in munca

Buna ziua, m-ar interesa, in cazul in care sunt in pensie de invaliditate de gradul III, , daca ma angajez cu jumatate de norma , pensia mea fiind de 273 plus indemnizatia sociala de 127 de lei, sa stiu daca voi pierde indemnizatia sociala. Doresc sa stiu si daca daca angajatorul are anumite facilitati in cazul in care angajeaza o persoana in pensie de invaliditate. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:45, 30 Noiembrie 2016
Nu veti pierde acea indemnizatie sociala de 127 lei .

Singurul avantaj este ca nu se va plati contributia la asigurarile sociale de somaj (angajator si angajat).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate si salariu steliandragoi steliandragoi Bun gasit, Avem o speta: O persoana incadrata in gradul 3 de invaliditate avand drept de munca jumatate de norma se angajeaza cu norma intreaga. ... (vezi toată discuția)
Pensionar grad 3, care sunt conditiile de angajare? valentin l valentin l daca sant pensionat in gradul 3, de 9 ani si acum vreau sa ma angajez cu 4 ore care sant conditiile?ce drepturi am si ce facilitati are angajatorul? (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate busubianca busubianca Buna seara Poate sa ma ajute si pe mine cineva in urmatoarea problema: O persoana cu pensie de invaliditate, gradul II si cu capacitate de munca 20% poate ... (vezi toată discuția)