avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare CMI
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare CMI

Buna dimineata , doresc infiintez un CMI si sa cumpar un praxis , in prezentnt lucrez ca medic generalist cu competente depline , La colegiul medicilor mi s-a spus ca nu pot profesa neavand specializare ca medic de familie. Intrebarea mea este daca nu pot infiinta acest cmi ca srl si nu ca pfa si ulterior sa angajez medic cu specializare medicina familie ? Va multumesc anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Infiintare cmi, cumparare praxis medical eib eib Care este solutia ptr infiintare de CMI (ptr cumpararea unui praxis medical de medicina de familie motiv de vanzare este pensionarea) daca in spatiu cu ... (vezi toată discuția)
Cumparare praxis medicina de familie brigite brigite Buna ziua! Intrebarea mea este: In cazul cumpararii [b]jumatatii[/b] a unei praxis medicina de familie existent (daca medicul titular ramane sa lucreze in ... (vezi toată discuția)
Srl-d medicina de familie as2011 as2011 Buna ziua. Am infiintat un SRL-D cod caen principal 8621 pentru un cabinet de medicina de familie - care va prelua prin contract de vanzare-cumparare ... (vezi toată discuția)