avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cumparare praxis medicina de familie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cumparare praxis medicina de familie

Buna ziua!

Intrebarea mea este: In cazul cumpararii jumatatii a unei praxis medicina de familie existent (daca medicul titular ramane sa lucreze in continuare, iar cumparatorul jumatatii praxisului este medic angajat al CMI in cauza) dupa parerea D-voastra cum se poate proceda ca totul sa fie OK din punct de vedere legal (am citit legea, dar nu am gasit clauza referitor la o astfel de situatie).

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters120042 , utilizator 20:16, 26 Ianuarie 2010
Hah! Cu legile astea din sanitar m-am luptat si eu indelung. Mergeti la DSP-ul de sector, vedeti ce inspector aveti si cu o vorba buna si o floare, va ajuta si cu lamuriri..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spațiul pentru un cabinet stomatologic Ion.Me Ion.Me Buna ziua tuturor! Unde as putea gasi cele mai noi si relevante informatii despre regulamentul in ceea ce priveste spatiul pentru un cabinet stomatologic? Care ... (vezi toată discuția)
Contract de vânzare-cumparare cu clauză. se poate face contract ... Nata88 Nata88 Contract de vânzare-cumparare cu clauză. Se poate face contract de vânzare-cumpărare cu clauză, urmând ca a doua zi lucrătoare sa se atașeze ... (vezi toată discuția)
Cabinet medicina de familie brigite brigite Buna ziua! In cazul unei comune, unde medicul de familie se pensioneaza si nu reuseste sa vinda praxisul (spatiul apartine primariei), care e procedura ... (vezi toată discuția)