avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... incheiere contracte utilitati - electricitate, gaze
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

incheiere contracte utilitati - electricitate, gaze

Am cumparat un apartament intr-un bloc nou, dar nu intentionam sa locuim deocamdata in el. Trebuie neaparat sa incheiem contracte pentru utiliati - de ex electricitate, gaze etc - sau putem astepta pina cand ne mutam efectiv in el?
Mentionez ca apartamentul e complet gol, niciun bec sau aragaz sau alt consumator de energie.
Ce spune legea in acest sens? Nu vreau sa ajungem sa platim penalitati pentru neconformare la ENEL sau ENGIE, chiar daca nu are cine si nici ce sa consume intr-un apartament nelocuit si nedotat cu nimic.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alo2016 , utilizator 12:27, 1 Decembrie 2016
Nu exista un termen limita ptr contractarea utilitatilor de la data achizitiei.
Sunteti primul proprietar al apartamentului ?
Da, sunt primul proprietar dar nu locuiesc acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de utilitati pe numele chiriasului Alo2016 Alo2016 Daca dam cu chirie un apartament intr-un bloc nou in care nu a locuit nimeni pina acum, poate chiriasul sa incheie contractele cu ENEL si ENGIE (gaze) in locul ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli apartament la rosu lagunartk lagunartk Buna ziua! Desi am tot studiat legislatia in domeniu si am cautat si pe forumul dvs., tot nu gasesc negru pe alb care este mai exact situatia mea, ca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu dezvoltatorul imobiliar valentinpit valentinpit buna ziua. de aproximativ o luna m-am mutat intr.un bloc nou. Toate bune si frumoase pana cand dezvoltatorul a inceput sa ne ceara banii pe contorul de gaze ... (vezi toată discuția)