avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Locatii arhive I.C.E. FELIX si C.I.L. PIPERA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Locatii arhive I.C.E. FELIX si C.I.L. PIPERA

Buna ziua,
As avea nevoie de ajutor in localizarea exacta a arhivelor pentru CIL PIPERA si ICE FELIX; mama mea are nevoie de ceva acte de acolo si luni dimineata ar trebui sa stie exact in ce directie sa o ia
Am gasit ceva info dar din 2010 asa ca le pun sub semnul intrebarii; ma gandesc sa intreb aici pt raspunsuri mai exacte
Eventualele adrese si numere de telefon ar fi perfecte
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: escu75 , utilizator 11:40, 2 Decembrie 2016
C.I.L. Pipera este actualul Pinum S.A.
Adresă : Sos. Pipera 48 Sect. 2 București, România
Tel. +40 21 233 3431
office@pinum.ro

ICE FELIX - FABRICA DE CALCULATOARE ELECTRONICE S.A.
Adresa: Str. ING. GEORGE CONSTANTINESCU 2-4 BUCUREŞTI
ok, multam frumos de raspuns
tot de la tine gasisem si raspunsul din 2010 la care facem referire
freeelis a scris:

C.I.L. Pipera este actualul Pinum S.A.
Adresă : Sos. Pipera 48 Sect. 2 București, România
Tel. +40 21 233 3431
office@pinum.ro

ICE FELIX - FABRICA DE CALCULATOARE ELECTRONICE S.A.
Adresa: Str. ING. GEORGE CONSTANTINESCU 2-4 BUCUREŞTI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverință lucru în acord fabrica de calculatoare ice felix Carmen Gheață Carmen Gheață În perioada din 1 septembrie 1981 până în martie 1999 am lucrat la fabrica de calculatoare ICE Felix. Am ne voie de o adeverință pentru lucru în acord. ... (vezi toată discuția)
Arhiva carti de munca maricescu maricescu Buna ziua, Unde se afla arhiva carti de munca ICE FELIX SA? Multumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua ! doresc sa știu unde se afla arhiva fostei intreprideri ... Piti05 Piti05 Buna ziua ! Doresc sa știu unde se afla arhiva fostei Intreprideri de Calculatoare Electronice Felix București ( ICE Felix ) . Mulțumesc ! (vezi toată discuția)