avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverință lucru în acord fabrica de calculatoare ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverință lucru în acord fabrica de calculatoare ICE FELIX

În perioada din 1 septembrie 1981 până în martie 1999 am lucrat la fabrica de calculatoare ICE Felix. Am ne voie de o adeverință pentru lucru în acord. În prezent fabrica nu mai există și nu pot obține nici o informație în legătură cu modalitatea de a obține această adeverință. Cum pot afla unde se găsește arhiva și de unde pot lua această adeverință?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 8 Aprilie 2019
Incercati la Registrul comertului sa aflati ce firma a preluat activele fostei ICE Felix.
La arhivele nationale din Buc. sau la o firma specializata in depozitare arhive puteti gasi fosta arhiva a firmei unde ati lucrat.
ICE Felix – Fabrica de Calculatoare Electronice SA nu este radiata de la registrul comertului.

ICE Felix – Fabrica de Calculatoare Electronice SA a depus o cerere de insolvență la Tribunalul București, la 14 august 2018.

In 15.01.2019, Tribunalul respinge cererea de deschidere a procedurii insolvenţei formulată de către debitoarea S.C. Ice Felix - Fabrica de Calculatoare Electronice S.A..

Adresa:
Str. ING. GEORGE CONSTANTINESCU nr. 2-4,mun.Bucuresti, sect 2
Ultima modificare: Luni, 8 Aprilie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! doresc sa știu unde se afla arhiva fostei intreprideri ... Piti05 Piti05 Buna ziua ! Doresc sa știu unde se afla arhiva fostei Intreprideri de Calculatoare Electronice Felix București ( ICE Felix ) . Mulțumesc ! (vezi toată discuția)
Arhiva carti de munca maricescu maricescu Buna ziua, Unde se afla arhiva carti de munca ICE FELIX SA? Multumesc! (vezi toată discuția)
Unde gasesc cartea de munca a tatalui meu? andreea-crina andreea-crina Tatal meu a fost angajat in perioada 1968-1982 la Intreprinderea de Calculatoare din Pipera.A plecat din tara in 1982 si nu si-a recuperat cartea de ... (vezi toată discuția)