avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diploma studii Italia
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diploma studii Italia

Buna ziua!
Am o cunostinta care e stabilita in Italia si a facut studiile gimnaziale si liceale acolo, si acum de sarbatori vrea sa faca un curs de frizerie in Romania, recunoscut in Uniunea Europeana.
Intrebare e: diploma trebuie tradusa si legalizata la noi in Romania sau mai are nevoie de apostila de la Haga?
Va multumesc!
O zi buna in continuare!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 6 Decembrie 2016
Certificatul de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, insotit de suplimentul descriptiv care atesta competentele dobandite, are recunoastere internationala daca este tradus si apostilat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalarea/recunoaºterea în italia a titlurilor de studii dobândite în românia ContSters214862 ContSters214862 Buna seara!Anul trecut am absolvit Facultatea de Contabilitate si Finante (Finante-Banci) la Univ.\"Spiru Haret\" si as dori sa aflu ce trebuie sa fac,ca ... (vezi toată discuția)
Recunoastere titlu doctor luat in ce inainte de aderarea romaniei Cristian_Nicolae Cristian_Nicolae Subiect: - persoana care are titlul de doctor emis de o universitate din Anglia dar inainte de aderarea Romaniei la CE, are problema ca NU I SE RECUNOASTE / ... (vezi toată discuția)
Recunoastere diploma de la liceu in strainatate katia74 katia74 Buna ziua ,am si eu o intrebare....daca fac liceul in Italia ,diploma imi este recunoscuta la noi in tara?daca este tradusa si legalizata la notar?multumesc (vezi toată discuția)