avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire concediu risc maternal
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire concediu risc maternal

Buna Ziua!

Daca am o proprire pe un cont si intru in concediu de risc maternal,propirea mai este valabila?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 22:45, 4 Decembrie 2016
Evident, poprirea ramane valabila.

Doar sumele care provin din indemnizatia pentru concediu medical nu vor putea fi urmarite pentru altceva in afara de sume datorate cu titlu de obligatie de intretinere si despagubiri pentru repararea daunelor cauzate prin moarte sau prin vatamari corporale, daca legea nu dispune altfel.

Deci daca poprirea e de la executor pentru o datorie la banca, sumele respective nu vor fi urmarite.
Propirea este de la un judecator pentru o datorie la banca.Eu in fiecare luna incepand cu luna Ianuarie va trebui sa merg de fiecare data la banca pentru a-mi putea debloca contul si a dispune de suma de bani pentru Crm.As putea face ceva pentru a mi se ridica propirea de pe cont?VA multumesc.
Nu se poate ridica poprirea de pe cont, până nu veți ajunge la ZERO datorii.
În fiecare lună veți merge la bancă pentru a vă ridica banii nesupuși urmării, de la casieria băncii, unde veți plăti și un comision de aproximativ 0,50% din valoarea sumei retrase prin casierie.
Cardul va rămâne mereu blocat pe toată perioada popririi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite - deblocare cont anotherone anotherone Buna seara. Am primit o notificare prin care mi s-a pus poprire pe contul bancar. Motivul? Amenda ratb in valoare de 250 lei. Am depus suma respectiva pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o poprire pe cont și as vrea sa va intreb dacă ... Sultzzy Sultzzy Buna ziua, am o poprire pe cont și as vrea sa va intreb dacă este un termen limita in care trebuie achitata datoria. Trebuie sa plătesc 1/3 din salariu timp ... (vezi toată discuția)
Poprire pe indemnizatia de risc maternal cristi.sv cristi.sv Daca am instituita poprire pe salariu, iar intre timp am beneficiat de concediu de risc maternal, se poate retine din indemnizatia de risc maternal suma ... (vezi toată discuția)