avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Comercializare produse de firma, dar modificate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Comercializare produse de firma, dar modificate

Buna ziua
S-a mai discutat pe forum in legatura cu acest subiect, dar nu in situatia in care ma aflu eu.
Deci vreau sa achizitionez produse de firma (produse pentru bebelusi), iar ulterior sa le pun in vanzare. Problema este ca eu vreau sa le fac unele modificari, abia dupa asta sa le vand. Totusi, sa pastrez brandul lor pe produs.
Pot sa fac asta fara un contract de colaborare? Daca nu, ce anume stipuleaza legea care ma impiedica sa fac acestu lucru.

Alte discuții în legătură

Vânzare produse sub un alt nume ContSters239567 ContSters239567 Buna ziua, Doresc sa import produse si vreau sa le vand sub un brand propriu. Produsele vin cu eticheta care da informtii despre model. Daca competitia ... (vezi toată discuția)
Protectia produselor donate in scop promotional Tomcat83 Tomcat83 Buna ziua! As vrea sa aflu daca exista vreo lege in Romania care penalizeaza punerea in vanzare a produselor primite in scop promotional. Mai precis, in ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata ContSters239567 ContSters239567 Am mai intrebat ieri si mi s-a dat un raspuns sec... Doresc sa fac un import de electronice care au toate actele ok....(certificat de conformitate se marcaje ... (vezi toată discuția)