avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Angajat - Bugetar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Angajat - Bugetar

Buna ziua,

Va rog sa ma lamuriti cu cateva informatii.
Ce inseamna treapta profesionala intr-o institutie de cultura, Filarmonica apartinand de consiliul local !?
Un Corist, studii medii, angajat in Corul Filarmonicii este angajat cu treapta profesionala II.
Ce inseamna asta?
Ce salar ar trebui sa aiba exact? Sunt angajati coristi, cu studii medii, aceeasi ani vechime, aceeasi treapta profesionala 2, si unul are 1300 lei iar altul 1150 lei net.

Alta intrebare ar fi, cum promovezi la treapta profesionala 1 ? Dupa cati ani? Ce trebuie facut pentru promovare?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: adelis2000 , utilizator 20:50, 19 Ianuarie 2017
Poate ajuta cineva cu un raspuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare contractual in functionar public deea09 deea09 In 01.04.2007 am fost angajata ca inspector de specialitate debutant -psihopedagog- in cadrul Serviciului Public de Asistenta Sociala ( functie personal ... (vezi toată discuția)
Incadrare salariala mela2008 mela2008 Buna ziua. Ma numesc Mihaela S. si lucrez intr-o institutie publica (administratie publica locala - municipiu) incadrata ca functionar public ... (vezi toată discuția)
Salarizare ancageorgeta ancageorgeta 1.In anul 2005 am absolvit facultatea, sectia asistenta sociala, la 01.04.2006 m-am angajat ca asistent social cu contract de munca pe perioada nedeterminata ... (vezi toată discuția)