avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut

Buna seara.acum 2 luni am avut un proces pentru alcool la volan. S-a terminat in felul urmator: 10 luni cu suspendare si 2 ani cu urmărire si pe perioada celor 2 ani nu am voie sa conduc in România. Intrebare mea este: POT OBTINE O DEROGARE DE LA POLITIE PENTRU A-MI FI ÎNAPOIAT PERMISUL PENTRU A CONDUCE IN ITALIA ? ( de 1 an m-am stabilit in italia) sau daca nu...pot obtine permis in italia? Multumesc!
Permisul se anuleaza daca este vorba de o condamnare cu suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan, consecinte nelu1976 nelu1976 in data de 8 decembrie 2010 un amic a fost prins la volan baut cu 0,66 alcool in aerul expirat,1,20 in sange la prima recoltare si 1,40 la a 2-a.are proces ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis cses cses Buna ziua. Din pacate am ajuns sa fac parte dintr-o categorie deloc selecta a celor condamnati datorita consumului de alcool la volan. In 14 mar 2016 va ... (vezi toată discuția)
Baut la volan irodbogdan irodbogdan Am facut o prostie ....m am urcat baut la volan mai exact 0,78 alcool in aerul expirat iar la sange astept rezultatele ....banuiesc ca o sa fie de 1,5 alcool ... (vezi toată discuția)