Avem deja 45 zile in care nu am reusit sa mai platim la banca si astazi am primit tel de amenintare cu executare silita. In timp am reusi sa ne revenim cu banii dar cred ca nu mai e timp. Mentionez ca am luat credit pt locuinta si am garantat cu insusi locuinta cumparata. Ma intereseaza termenul pt a avea timp sa caut cu chirie sa nu ne trezim chiar in strada.
Daca v-ati revenit financiar,platiti ratele in continuare.Banca nu e chiar interesata sa va execute silit,mai ales ca preturile la imobile au scazut.Reesalonati graficul de plati,platiti ratele scadente + penalizarile si executarea silita nu v-a mai avea obiect.
Problema e ca nu ne-am revenit inca, dar sperante sunt in viitorul apropiat(cam 1-2 luni), dar banca ne preseaza si ne ameninta cu executare silita. Am dat tel la o alta persoana de la banca si ne-a spus ca de-acum incolo cam o luna mai dureaza pana ne fac executare silita, dar eu am citit pe net mai devreme, ca de la 90 zile se incepe procedura de executare silita. Mentoinez ca am facut credit la Raiffaisen.
Calcul rentabil
maria ion
Buna ziua,
am mai multe rate la banci. Totalul acestora a ajuns sa fie egal cu salariul pe o luna. Din pacate, de cca trei luni nu mai lucrez. Am tot incercat ... (vezi toată discuția)