Astept de 65 zile raspuns de la prim-procuror la plangerea contra hotararii de clasare a reclamatiei mele de inselaciune! Ce mijloace am pentru a obtine mai repede raspunsul la aceasta plangere?
La secretariat mi-au spus ca termenul de 20 zile decurge doar de cand plagerea aceasta ajunge pe masa prim-procurorului, ceea ce , zic dansii, inca nu s-a intamplat.
Practic, platisem 1..500 € unui programator pentru un site pe care apoi respectivul l-a lucrat cca. 90℅, dar apoi nu l-a finalizat. Ca dovada a platii si a relatiei de lucru, am depus la ofiterul de politie conversatia noastra pe mesageria de pe Facebook (unde sunt specificate clar sumele ce mi le cerea si pe care apoi le si primea de la mine), precum si marturia fostului sau angajator. Politistul mi-a spus ca sunt probe valabile, dar apoi spre surpriza mea a facut un referat in care ia in consideratie doar declaratiile acelui programator in care el neaga ca ar fi primit bani de la mine si astfel, el a propus clasarea reclamatiei mele. Acum astept de 65 zile raspusul la plangere ...
Dvs aveti dreptul acum sa depuneti plangere la judecatorul de camera preliminara, nu trebuie sa mai asteptati.
Nu vreau sa va dezamagesc, dar din descrierea dvs, pare a fi un litigiu civil, nu cred sa rezolvati ceva.
Deschideti proces in civil cum a mentionat domnul avocat. Sper ca aveti si alte dovezi decat niste mesaje pe mess - chitante sau transferuri bancare, altfel mai bine incercati sa il convingeti sa va termine lucrarea. Discutati cu un avocat, dar fara dovezi clare e cam tragic.
Ordonanta de clasare
laur2013
in 2012 am depus o plangere penala privind marturia mincinoasa contra unei persoane care a depus marturie mincinoasa intr.un dosar civil si azi 08.04.2014 am ... (vezi toată discuția)