avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incompatibilitate CIM ?! subventie L 76/2002
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incompatibilitate CIM ?! subventie L 76/2002

Din septembrie 2016 sunt angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata, durata 8 h la un SRL la care am calitatea de asociat si administrator , pe post de economist si tin evidenta contabila a acestei firme.
Am incheiata Conventie cu AJPS conform Legii nr. 76/2002 ( pers > 45 ani din somaj),ptr indicatorul minim social si din noiembrie SRL-ul l-a si primit.
Intrucat firma este pe pierdere si nu realizeaza venituri suficiente, a trebuit sa-mi mai caut un loc de munca, am sustinut si luat examenele in cadrul unei institutii publice , tot pentru un post de economist si urmeaza sa semnez contractul si sa incep activitatea.
Intrebarile mele sunt urmatoarele :
1.Pot sa-mi mentin raporturile de munca cu SRL-ul pe norma intreaga, sau trebuie sa-mi modific ctr de munca pe norma partiala?
2. Mai pot beneficia de subventie conform L 76/2002 ? Intentia mea este sa merg in paralel si cu tinerea evidentei contabile la acest SRL, pe durata nedeterminata, ca sa nu mai am si alte costuri.
3.Exista vre-o incompatibilitate care ar putea apare din mentinerea ambelor raporturide munca ?
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Subventie levantica levantica Buna ziua, imi puteti spune si mie va rog frumos care sunt inregistrarile contabile in situatia in care societatea angajeaja absolventi? (vezi toată discuția)
Angajare persoana cu handicap sorinaga sorinaga In situatia angajarii unei persoane cu handicap, conform legii nr.76/2002 , art.85, alin. 2 , angajatorul beneficiaza de o subventie de la stat echivalenta cu ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale si declarative pt optarea tinerii ev. la un srl de un economist gabinemo gabinemo Buna ziua, va rog sa-mi spuneti care sunt obligatiile fiscale in cazul incheierii unui contract civil pentru tinerea evidentei contabile la un SRL de catre un ... (vezi toată discuția)