Din septembrie 2016 sunt angajata cu contract de munca pe perioada nedeterminata, durata 8 h la un SRL la care am calitatea de asociat si administrator , pe post de economist si tin evidenta contabila a acestei firme.
Am incheiata Conventie cu AJPS conform Legii nr. 76/2002 ( pers > 45 ani din somaj),ptr indicatorul minim social si din noiembrie SRL-ul l-a si primit.
Intrucat firma este pe pierdere si nu realizeaza venituri suficiente, a trebuit sa-mi mai caut un loc de munca, am sustinut si luat examenele in cadrul unei institutii publice , tot pentru un post de economist si urmeaza sa semnez contractul si sa incep activitatea.
Intrebarile mele sunt urmatoarele :
1.Pot sa-mi mentin raporturile de munca cu SRL-ul pe norma intreaga, sau trebuie sa-mi modific ctr de munca pe norma partiala?
2. Mai pot beneficia de subventie conform L 76/2002 ? Intentia mea este sa merg in paralel si cu tinerea evidentei contabile la acest SRL, pe durata nedeterminata, ca sa nu mai am si alte costuri.
3.Exista vre-o incompatibilitate care ar putea apare din mentinerea ambelor raporturide munca ?
Multumesc anticipat
Subventie
levantica
Buna ziua, imi puteti spune si mie va rog frumos care sunt inregistrarile contabile in situatia in care societatea angajeaja absolventi? (vezi toată discuția)