avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Impozitul specific din 2017
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Impozitul specific din 2017

Buna seara.
Legat de impozitul specific din 2017.Daca sunt platitor de impozit pe venit 3% am cod caen 5621 - ,,Activităţi de alimentaţie (catering) pentru evenimente”; platesc impozit specific?Activitatea mea presupune sa pregatesc mancare pt evenimente( cu materia prima a beneficiarilor) si facturez doar manopera.Mai platesc si impozit de 3%????? si impozit specific?????Pt activitatea care o prestez ( din descrierea de mai sus) ce cod caen pot folosi pt a nu mai plati acest impozit specific!Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Problema cod caen Alex N Alex N Buna ziua, As vrea sa stiu daca pentru organizarea de evenimente: petreceri, banchete, etc. care se desfasoara in diverse locatii (restaurante, sedii firme ... (vezi toată discuția)
Impozit specific ndeea ndeea Daca compania are inscrise in actul constitutiv ca activitati secundare, activitati corespunzatoare codurilor CAEN 5621 - ,,Activităţi de alimentaţie ... (vezi toată discuția)
Cod caen panagro3 panagro3 ce cod CAEN trebuie sa aleg pentru activitatea de fabricare a mancarii la evenimente diverse,mancare pe care o fac in locatia mea si o livrez la destinatia ... (vezi toată discuția)