avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ordinul 1125/2016
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ordinul 1125/2016

Îmi poate spune si mie cineva despre acest ordin mai pe înțeles , mi-e ca-l înțeleg greșit! Încep procedura de dezbatere a succesiunii iar la întrebarea mea pusă despre acest ordin mi-a răspuns cam evaziv, să merg la cartea funciara dar nu garantează că voi fi si repartizată la ei, ceea ce mă băgat în ceață! Undeva nu îmi miroase a bine iar timpul trece si se apropie cei 2 ani , cum se procedează va rog să mă lămurească cineva în domeniu! Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzare teren cerul cerul Dupa decesul tatalui meu vreau sa vand un teren intravilan care a apartinut acestuia in baza unui act de donatie. Singurele actele care le am la acest teren ... (vezi toată discuția)
Succesiune teren bloc3c bloc3c 1.Tata a decedat in 2005. 2. A avut act de proprietate pentru un teren de 5ha (impreuna cu un frate si el decedat dupa obtinerea acestui titlu de ... (vezi toată discuția)
Succesiune soț decedat Bombonelus Bombonelus Sotul meu a decedat pe 4 feb .El are 3 copii din două căsătorii anterioare.Cum se procedează? (vezi toată discuția)