A 2 dezbatere succesorală după decesul celui de al 2-lea părinte după aproximativ 9 ani trebuie neapărat dezbătută la același notar ? Care este procedura pt ca nu-mi plac anumite chestii la el si nu mai am timp prea mult și nici nu-s așa bogata să îmi permit penalități având in vedere ca fac împrumut pt tot, as fi vrut ca sărbătorile să vină cu bine și pt mine, dar trebuie să mulțumesc unui frate pt ele și notarului ce mă tine in stand-by!
Buna ziua,
NU, puteti solicita dezbaterea succesiunii la orice notar care isi are biroul pe raza teritoriala a judecatoriei pe raza careia a avut defunctul ultimul domiciliu.
Nu este obligatoriu sa mergeti la acelasi notar,mostenirea se deschide la ultimul domiciliu al defunctului,asadar orice notar din circumscriptia ultimului domiciliu al defunctului.
Succesiune
costels
deschiderea succesiunii se poate face la orice notar?
se poate deschide succesiune in Bucuresti pt . ca proprietatea e in alt judet? (vezi toată discuția)
Succesiune
silviota
Buna ziua! As vrea sa stiu daca se poate deschide succesiunea in alt sector din Bucuresti, altul decat cel al ultimului domiciliu al defunctului. Daca sunt ... (vezi toată discuția)