Buna ziua!
Aveti idee daca acest ordin va fi comun cu un ordin al ministrului de finante , eu asa inteleg, fiind propus formularul F500.Se va putea transmite si online din cate am inteles din proiect?
Multumesc!
Nu va fi Ordin comun cu alt minister ... HG 877/2016 prevede clar ca: prin ordin al ministrului muncii, familiei, protecţiei sociale şi persoanelor vârstnice se stabileşte procedura de transmitere a datelor în registrul public. în termen de 10 zile de la data intrării în vigoare a acestuia în Monitorul Oficial al României, Partea I, instituţiile/autorităţile publice transmit datele cu privire la toate categoriile de personal plătit din fonduri publice, cu excepţia instituţiilor/autorităţilor prevăzute la art. II;
Modificare revisal
buiavasi
Buna ziua!Am citit pe site-ul dv un articol referitor la modificarea HG 500/2011.In ce vor consta modificarile aduse in completarea registrului, se pomeneste ... (vezi toată discuția)
Revisal vs m500
ioanaboboc
Lucrez intr-o institutie publica, si am inteles ca noi angajati (contractuali) se vor trece in m500. Sau mai bine zis, incepand cu luna septembrie, vom avea un ... (vezi toată discuția)