avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... registru privat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

registru privat

buna ziua
in afara de versiunea 6.0.6 mai trebuie si altceva instalat?
mai exact ce modificari au survenit cu acest update al revisalului?
am reinstalat si am citit pe site-ul inspectiei muncii dar sincer nu am inteles ce campuri au modificat....ca de transmis , se transmite ca si pana acum pe reges:incheieri contracte, incetari, modificari ...
modificarea este ca si cei din regimul bugetar vor avea si ei un registru public

multumesc
Cel mai recent răspuns: Daliborka , utilizator 12:24, 6 Decembrie 2016
Asa cum se mentioneaza pe portalul Inspectiei Muncii , versiunea aplicației Revisal 6.0.6 cuprinde o serie de elemente noi, după cum urmează: completarea nomenclatorului temeiului de suspendare, actualizarea informațiilor disponibile în manualul de utilizare și adăugarea unor validări noi pentru zonele de salariați, mutare contracte, suspendare contracte și detașare contracte.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 6.0.6 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 25 noiembrie 2016, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)
Revisal 6.0.4 - noua versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Inspecţia Muncii va pune la dispoziţia angajatorilor, [b]începând cu data de 17 aprilie 2016[/b], o versiune actualizată a portalului pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)
Revisal - probleme de functionare si de completare Cornel  Vasile Cornel Vasile Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si ... (vezi toată discuția)