avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Nr.zile concediu medical pe cod de indemnizatie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Nr.zile concediu medical pe cod de indemnizatie 14(neoplazii)?

Sunt asistenta medicala la privat,momentan in concediu medical pe cod de indemnizatie 14(din februarie 2016);mentionez ca pina-n 31.dec.2016,nr.total zile C.M.pe ultimele 24 luni=413,din care:71zile pe cod 01/8zile pe cod 06 si 334zile pe cod 14;in ianuarie trebuie sa intru in comisia de expertiza pt.a putea beneficia de prelungire de la medicul expert al asigurarilor sociale.Intrebare=legal pot beneficia de concediu medical(inca 6 luni) fara a-mi pune in pericol locul de munca?Multumesc anticipat,cu respect!

Alte discuții în legătură

Cm salariat nou intrat in unitate marcelctin marcelctin Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu calculul salariului pentru un angajat care are brut 1400 lei incepad cu 15 iulie 2016 cand a fost angajat la noi. Pentru ... (vezi toată discuția)
Concediul cod 14 manuela25 manuela25 Buna seara, am fost in concediu medical cod 14 din data de 05.01.2016 pana la 31.12.2016.Am inceput din nou serviciul in data de 03.01.2017 si am lucrat pana ... (vezi toată discuția)
Concediu medical miriamcovalschi miriamcovalschi Buna ziua. As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu concediul medical. Am fost angajata in anul 2015 in cadrul unui spital, si am beneficiat de mai ... (vezi toată discuția)