avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Constructie casa suspendata, autorizatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Constructie casa suspendata, autorizatie

Buna ziua,

Urmeaza sa demarez constructia unei casute suspendate pentru copilul meu. Aceasta constructie va fi facuta din lemn si se va sustine pe picioare de lemn infipte in pamant.

As dori sa stiu si eu daca este necesara autorizatia de constructie.

Mentionez ca pe o platforma de 4m x 4m, la 2m deasupra solului se va construi o singura camera de 2.5m x 2.5m, care nu va fi bransata la utilitati. Probabil va avea tras un cablu pentru a alimenta un bec/leduri.

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua. pot construi un acoperis peste o rulota aflata in ... elena cailean elena cailean Buna ziua. Pot construi un acoperis peste o rulota aflata in gradina mea de la tara?? Acoperisul ar fi cu o suprafata de 30 mp. din tabla, pe picioare din ... (vezi toată discuția)
Pupitru acoperit la geamul apartamentului Strachinaru Mihaela Strachinaru Mihaela Buna ziua! Daca in una din camerele apartamentului situat la parter figureaza firma proprie cu activitatea in asigurari, se poate sa construiesc o platforma cu ... (vezi toată discuția)
Anexa/baraca din lemn fara fundatie de beton - autorizatie constructie? linualin linualin Buna ziua, Trebuie autorizatie de constructie pentru o anexa gospodareasca / baraca din lemn, avand urmatoarele specificatii? : - locatie: teren intravilan ... (vezi toată discuția)