avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Pot construi un acoperis peste o rulota ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Pot construi un acoperis peste o rulota aflata in ...

Buna ziua. Pot construi un acoperis peste o rulota aflata in gradina mea de la tara?? Acoperisul ar fi cu o suprafata de 30 mp. din tabla, pe picioare din stalpi de lemn ?
Fara nici un fel de fundatie, direct pe iarba? Oare trebuie autorizatie de constructie, cum spune vecinul? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elena cailean , utilizator 10:30, 20 Noiembrie 2023
In ce scop folositi rulota ? Poate fi necesa sa aveti utilitati trase la rulota, caz in care aveti nevoie de proiect si autorizatie de ctie. de la primarie.
Nu va trebuie autorizatie.
Avem o casuta intabulata langa rulota. Dar da,are si rulota lumina asa cum au rulotele
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie autorizatie si schita?? Andreea cip Andreea cip Buna ziua..am niste nelamuriri..poate ma ajutati dv sa inteleg..tatal meu a facut un acoperis pentru lemne .acoperisul este sustinut pe tevi de fier ( popi), ... (vezi toată discuția)
Pot amplasa in curte o casuta de gradina fara temelie? teofantudorel teofantudorel Buna ziua! Este legal sa cumpar niste dale de beton si pe ele sa pozitionez o casuta de gradina de vreo 4x3 sau 4x4 mp? Casuta intentionez sa mi-o fac ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de constructie pentru anexe MoniTomi MoniTomi Buna ziua. As dori daca sa poate sa ma ajutati cu o informatie. In curtea proprie doresc sa construiesc o anexa, adica o magazie de lemne. As dori sa o fac pe ... (vezi toată discuția)