avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Pot construi un acoperis peste o rulota ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Pot construi un acoperis peste o rulota aflata in ...

Buna ziua. Pot construi un acoperis peste o rulota aflata in gradina mea de la tara?? Acoperisul ar fi cu o suprafata de 30 mp. din tabla, pe picioare din stalpi de lemn ?
Fara nici un fel de fundatie, direct pe iarba? Oare trebuie autorizatie de constructie, cum spune vecinul? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elena cailean , utilizator 10:30, 20 Noiembrie 2023
In ce scop folositi rulota ? Poate fi necesa sa aveti utilitati trase la rulota, caz in care aveti nevoie de proiect si autorizatie de ctie. de la primarie.
Nu va trebuie autorizatie.
Avem o casuta intabulata langa rulota. Dar da,are si rulota lumina asa cum au rulotele
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am o casa mobila amplasata pe gradina si intentionez ... cedrick79 cedrick79 Buna ziua am o casa mobila amplasata pe gradina si intentionez sa fac o placa de beton pe care sa pun aceasta casa ma intereseaza daca am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Trebuie autorizatie si schita?? Andreea cip Andreea cip Buna ziua..am niste nelamuriri..poate ma ajutati dv sa inteleg..tatal meu a facut un acoperis pentru lemne .acoperisul este sustinut pe tevi de fier ( popi), ... (vezi toată discuția)
Pot amplasa in curte o casuta de gradina fara temelie? teofantudorel teofantudorel Buna ziua! Este legal sa cumpar niste dale de beton si pe ele sa pozitionez o casuta de gradina de vreo 4x3 sau 4x4 mp? Casuta intentionez sa mi-o fac ... (vezi toată discuția)